Osteo Science Foundation Meeting Nashville 2019

  • Speakers & Presentation Synopsis

    To Graft or Not to Graft

    Maxilla - Graftless (AO4, quad zygoma, short implants) or reconstruct

    Anterior Maxilla/Esthetic zone - Graft or pink prosthetics

    Posterior max/mand – vertical graft or short/narrow implants

    FEATURED KEYNOTE SPEAKERS

    Craig M. Misch, DDS, MDS

    Daniel B. Spagnoli, DDS, PhD

    Edmond Bedrossian, DDS, FACD

  • Schedule of Events

    Schedule of Events

    Friday, February 15

    8:00 – 8:15 am Welcome/Intro (could start 8:30)

    8:15 – 10:15 am 2 hrs - graft maxilla:  Daniel B. Spagnoli, DDS, PhD

    10:15 – 10:45 am Break

    10:45 - 12:00 pm 1 hr 15 min – Scientific Speaker, TBD (possibly Scott Guelcher)

    12:00 – 1:00 pm Lunch

    1:00 – 2:45 pm 1 hr 45 min - graftless maxilla (angled implants, not necessarily zygoma): Edmond Bedrossian, DDS, FACD

    2:45 – 3:00 pm Break

    3:00 – 4:30 pm 1 hr 30 min - graftless maxilla: Edmond Bedrossian, DDS, FACD

    7:00 – 10:00 pm Welcome reception with live music at Analog (time TBD)

    Saturday, February 16

    8:00 – 10:00 am  2 hrs – graft esthetic zone: Waldemar Polido, DDS, PhD
    10:00 – 10:15 am Break
    10:15 - 12:00 pm  1 hr 45 min- graftless esthetic zone: Aldo Leopardi, BDS, DDS
    12:00 – 1:00 pm Lunch
    1:00 – 2:45 pm  1 hr 45 min– graft post max/mand: George Deeb, DDS, MD
    2:45 – 3:00 pm Break
    3:00 – 4:30 pm 1 hr 30 min – graftless post max/mand: Waldemar Polido, DDS, PhD
    4:30 – 4:45 pm Closing – Craig M. Misch, DDS, MDS

CONTACT

Osteo Science Foundation
1650 Market Street, Suite 3600
Philadelphia, PA 19103
215-977-2877
855-891-2877 Toll Free
info@osteoscience.org

Osteo Science Foundation is an independent, privately funded 501 (c) (3) non-profit organization.

SIGN UP FOR NEWS